033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Op zoek naar een lening voor een keuken? 

 

U wilt geld lenen om uw lening om te zetten of krediet over te sluiten, een grote aankoop te financieren, bijv. een nieuwe keuken of een verbouwing. Onze adviseurs bekijken samen met u de mogelijkheden om de gewenste aankoop te kunnen doen. Daarnaast bekijken zij met u welke leenvorm (persoonlijke lening of hypotheek), welk maandbedrag en welke looptijd hier het beste bij past. Zo weet u zeker dat u altijd een verantwoorde lening afsluit die bij u past.

Vraag
hier uw
offerte
aan!Geld lenen voor een nieuwe keuken.

U wil geld lenen om een nieuwe keuken aan te schaffen. Indien uw financiële positie dit toelaat zijn hiervoor verschillende vormen mogelijk, nl. de Woning Voordeel Lening of een hypotheek.

Vaak biedt de keukenverkoper u een lening aan, en hoewel het makkelijk is om hier gelijk de lening af te sluiten is dit vaak een dure vorm van lenen, het is immers ook niet zijn vak. Hij wil een keuken verkopen en heeft geen verstand van de lening. Bij beterlenen sluit u een lening op maat, afgestemd op uw aanschaf. 

Gaat u geld lenen voor een keuken dan is het verstandig dat u de looptijd van de lening afstemt op de (verwachte) levensduur van de keuken.  Verwacht u dus 15 jaar met de keuken te kunnen doen dan kunt u er het beste voor zorgen dat de lening uiterlijk na 15 jaar is afgelost. Hiermee voorkomt u dat u aan een andere keuken toe bent en de lening voor de oude keuken nog loopt. In dat geval bestaat het risico dat de hoogte van de keukenlening hoger is dan de waarde van de keuken.

Een keukenlening kent een vaste looptijd en een vast maandbedrag. Het voordeel is dat de rente ook vast staat en u dus niet voor verrassingen komt te staan. U kunt exact vooraf regelen wanneer de keukenlening afgelost moet zijn. U kunt uw maandbudget als uitgangspunt aanhouden voor de autolening zodat wij kunnen bekijken welke bedrag u op basis hiervan kunt lenen en met welke looptijd. U kunt ook aangeven wat u wilt lenen zodat wij voor u kijken wat de maandelijkse lasten hiervoor gaan worden. In alle gevallen stemmen wij de keukenlening geheel af op uw wensen zoals u dat ook met de aanschaf van de keuken deed.

Een keukenfinanciering kan zowel een persoonlijke lening, Woning Voordeel Lening of een hypotheek zijn. Hiermee kan een zeer exacte keukenfinanciering worden afgesloten die volledig is afgestemd op uw wensen, ook als die verder gaan dan alleen de aanschaf van een keuken. Denk bijvoorbeeld aan het inossen van de (zeer) dure kredietvormen zoals Credit Cards, postorderkredieten (Wehkamp, Neckermann en Otto), maar ook de winkelpassen van Prime Line, Visa, Laser, Comfort Card en Santander. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!