033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Waarschijnlijk kan ook úw dure ING lening of duur krediet voordeliger!

Het is vanzelfsprekend dat u gaat vergelijken wanneer u een lening gaat afsluiten. Een onafhankelijk kredietadviseur is daarbij vaak de beste oplossing. ING Bank verstrekt geen lening via een adviseur maar alleen de eigen producten, dat is dus altijd minder objectief. Maar dit is bijna nooit de voordeligste weg. ING rekent nl. meestal een hoger tarief, dat kan betrekking hebben op het maandbedrag of de looptijd. hierdoor lijkt dit soms voordeliger maar dat is het niet. 

Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in het verstrekken van kredieten kunnen wij ons volledig richten op het vinden van de beste kredietverstrekkers met de beste voorwaarden en de laagste rente. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Dure ING lening of duur krediet ING oversluiten

Wellicht hebt u, net als veel andere klanten, een lening of een krediet uitstaan bij ING Bank. Mogelijk kan uw rente verlaagd worden naar een voordeliger tarief.

Wij kunnen deze lening oversluiten bij deze kredietverstrekker tegen een lagere rente en dus lagere maandlast. Hierdoor kunt u in veel gevallen duizenden euro’s besparen! Wij brengen samen met u uw persoonlijke situatie in kaart. Met die informatie bespreken we binnen welke realistische termijn u uw leningen kunt afbouwen. Een aanpak op maat dus, die naadloos aansluit op uw specifieke situatie!

Een te dure lening of duur krediet kost u maandelijks onnodig veel geld. 

Uw huidige dure lening of duur krediet omzetten kan altijd vrijblijvend worden bekeken. Daarnaast is het oversluiten van uw dure krediet via onze oversluitservice altijd gratis. Wilt u uw dure ING lening omzetten? Vraag ernaar bij onze adviseurs. 

 

Ga direct naar het aanvraagformulier en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!