033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Persoonlijke lening aanvragen

Een Persoonlijke Lening of Aflopend krediet bij Beterlenen.nl is een leenvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt over een vaste  looptijd. Het minimale bedrag voor een Persoonlijke lening is EUR 2.500,- en dit betaalt u in 12 tot 180 vaste termijnen terug. Klik hier om een persoonlijke lening aan te vragen.

Vraag
hier uw
offerte
aan!Persoonlijke lening

 

Bij deze kredietvorm (ook wel Aflopend krediet genoemd) betaalt u een vaste kredietvergoeding (lees vaste rentepercentage) overeengekomen, die behoort bij de afgesproken vaste looptijd.

U betaalt bij deze lening (aflopend krediet) een vaste rente en deze rente staat gedurende de gehele looptijd vast. Gezien de huidige lage rente heeft u dus zekerheid. Het totaal van de nog te betalen termijnbedragen, dus rente en aflossing tezamen, heet het bruto saldo. De persoonlijke lening is geschikt voor vele doeleinden, maar wordt vaak gebruikt als autolening (advies: looptijd tot 6 jaar) of voor overname van dure leningen. Veel kleine leningen zijn vaak veel duurder dan 1 nieuwe lening. Elk termijnbedrag bevat een deel aflossing en een deel kredietvergoeding (rente). Het aflossingsschema is gebaseerd op annuïteiten (lees rente en aflossing). Bij ontvangst van elk termijnbedrag wordt het aan u verstrekte bruto kredietbedrag verminderd met dit termijnbedrag. Het totaal van de nog te betalen aflossingsdelen heet het netto saldo. Dit is dus altijd lager dan het bruto saldo. U heeft altijd de mogelijkheid tot gehele of gedeeltelijke vervroegde aflossing van het krediet. Dit is zonder kosten of boete. U kunt dus- net als bij een Doorlopend krediet- onbeperkt en boetevrij extra aflossen op een aflopend krediet.

Vroeger werden er bij vervroegd aflossen van de Persoonlijke Lening worden kosten in rekening gebracht. De laatste jaren is dit niet meer het geval. Uiteraard bekijken wij met u of er in uw situatie nog sprake is van een boete bij het aflossen van uw persoonlijke lening. 

Geld lenen in de vorm van een Persoonlijke lening geeft u zekerheid van een vaste rente en een vast maandbedrag, gecombineerd met een vaste looptijd.

Het omzetten van uw lening of oversluiten van uw krediet levert eigenlijk altijd een direct voordeel op. Wilt u meerdere leningen oversluiten of meerdere kredieten omzetten? Dan kan uw besparing alleen maar groter worden. Vraag onze adviseurs vrijblijvend naar de mogelijkheden bij het omzetten van uw lening. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!