033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Voordelig lening of krediet oversluiten

Maak orde in uw financiën, vaak komen wij tegen dat onze klanten meerdere kleine kredieten hebben lopen. Te denken valt dan aan een krediet bij de bank, een postorderkrediet bij Wehkamp, Neckermann of Otto en één of meerdere Credit Cards of klantenkaarten. Dit zijn de meest dure leenvormen.

Vraag
hier uw
offerte
aan!Met het omzetten of samenvoegen van juist deze kredietvormen kan vaak tot honderden euro's per maand worden bespaard. Alleen al omdat op een dergelijke lening of krediet een rentepercentage van 15% per jaar (!) geen uitzondering is. Het oversluiten van deze kredieten naar één nieuw krediet met een rentepercentage van bijvoorbeeld 6% levert u dus al een rentewinst op van 9% per jaar.

Stel dat u in totaal een bedrag van € 30.000,- aan verschillende kredieten heeft lopen, dan levert oversluiten u een directe besparing op van ruim € 2.700,- per jaar, dit is een maandelijkse besparing van € 225,-. En het mooie is, u hoeft er bijna niets voor te doen.

Daarnaast kan er gekozen worden voor een andere kredietvorm, waarbij uw maandlasten drastisch lager worden. Zo kan uw maandlast tot wel € 450,- lager worden. In deze dure tijden een welkome verlichting op uw besteedbaar inkomen.

Oversluiten van uw lening of krediet is eenvoudig; Klik op onderstaande link om een offerte aan te vragen, dit is vrijblijvend. Wij gaan dan voor u kijken of uw huidige leningen en/of kredieten kunnen worden samengevoegd, omgezet of overgesloten.

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!