033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Waarschijnlijk kan ook úw lening voordeliger!

Het is vanzelfsprekend dat u het eerste aan uw eigen bank denkt wanneer u een lening gaat afsluiten. Maar dit is bijna nooit de voordeligste weg. Een Credit Card (ICS, Visa, MasterCard, maar ook de Credit Cards van ABN, RABO, ING, en andere credit card maatschappijen rekenen de hoogst mogelijke rente in Nederland. Een Credit Card betaalt u in 5 jaar bijna tweemaal terug! Het is veel voordeliger om een (of meerdere) dure Credit Card (s) af te lossen en om te zetten naar lagere rente. De rente op een credit Card kan oplopen tot 14% per jaar. Een lening bij Beterlenen kent een rente vanaf 4,1% per jaar. U kunt in dat geval dus bijna 10% rente bespren t.o.v. een dure credit Card. 

Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in het verstrekken van kredieten kunnen wij ons volledig richten op het vinden van de beste kredietverstrekkers met de laagste rente. Een lening aanvragen bij Beterlenen is altijd vrijblijvend. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Uw dure Credit Card oversluiten

Wellicht hebt u, net als veel andere klanten, een Credit Card lopen. Het is dan bijna zeker dat uw rente verlaagd worden naar een voordeliger tarief. Vooral in vakkantietijd is een Credit Card makkelijk. Maar "makkelijk" geld lenen is ook duur geld lenen. De meeste Credit Crads kennen het hoogst toegestane rentetarief in Nederland!

Wij kunnen dit Credit Card krediet of deze Credit Card lening oversluiten bij een kredietverstrekker tegen een lagere rente en dus lagere maandlast. Hierdoor kunt u in veel gevallen duizenden euro’s besparen! Een credit Card is makkelijk af te sluiten, daarom is de rente op een credit Card ook erg hoog. Makkelijk geld is immers duur geld! Wij brengen samen met u uw persoonlijke situatie in kaart. Met die informatie bespreken we binnen welke realistische termijn u uw dure leningen kunt afbouwen. Een aanpak op maat dus, die naadloos aansluit op uw specifieke situatie!

Uw huidige dure krediet omzetten kan altijd vrijblijvend worden bekeken. Daarnaast is het oversluiten van uw Credit Card krediet via onze oversluitservice altijd gratis.

 

Ga direct naar het aanvraagformulier en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!