033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Wilt u geld lenen dan leent u het meest vanzelfsprekend bij uw bank. Maar geld lenen bij uw bank is niet automatisch ook voordelig geld lenen. Omdat uw bank er vanuit gaat dat u alleen bij hen een lening aanvraagt en niet verder kijkt, hanteren zij vaak een hoge rente op uw lening. Het loont daarom de moeite om eens verder te kijken wanneer u een lening wilt aanvragen. Heeft u meerdere kleine maar dure leningen lopen? Dure leningen omzeten naar een overzichtelijke lening met lagere maandlasten geeft u veel meer overzicht en rust. U ziet uw lening maandelijks kleiner worden en weet precies wanneer uw lening geheel is afgelost. 

Wij werken met de de grootste banken en kredietverstrekkers samen en kijken waar u het beste geld kunt lenen op basis van uw situtatie, uw wensen en het bestedingsdoel. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Geld lenen bij u bank is dus niet altijd de voordeligste manier. Ook wanneer er mogelijk nog kleine kredieten lopen dan is het raadzaam deze om te zetten naar een nieuwe lening. Omzetten van deze dure kredieten in een nieuwe overzichtelijk lening of krediet. Dure kredieten oversluiten is uiteraard gratis met onze gratis oversluitservice.

Dus heeft u nog een duur Wehkamp-krediet, een dure credit card, een roodstand op uw betaalrekening of gewoon een dure lening bij Rabobank, ABN AMRO of ING bank? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat wij deze dure leningen oversluiten en dat u een stuk voordeliger uit kunt zijn. Zowel op het gebied van rente als maandlasten .

 

Vraag hier een lening aan om te besparen op uw maandlasten. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!