033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Wie zijn wij

Béterlenen.nl en PlùsPùnt zijn handelsnamen van Pluspunt BV. Wij zijn onafhankelijk leenspecialist voor heel Nederland en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32109737. Tevens hebben wij een vergunning van de Autoriteit Financiele Markten (AFM)  met vergunningnummer 12010525.

Vraag
hier uw
offerte
aan!Onze specialisatie

Onze specialisatie ligt op het gebied van financieringen, hypotheken en verzekeringen. Onze medewerkers zijn gediplomeerd in consumptief krediet en houden zich aan de gedragscode van de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs ( NVF ). U leent deskundig en wij waarborgen uw belang.

In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten centraal. Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen. Onze medewerkers worden uitsluitend beloond op basis van een vast salaris. Er is dus geen sprake van een variabele beloning, zodat het klantbelang voorop staat. Wij sturen onze medewerkers aan op kwalificatie, integriteit, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt het vaste inkomen van onze medewerkers. Binnen onze organisatie zijn geen personen werkzaam met een jaarsalaris van 1 miljoen euro of meer.

Omdat wij met tal van grote gerenommeerde financieringsmaatschappijen en banken samenwerken, kunnen wij altijd de best passende aanbieding voor uw lening of krediet zoeken. Omdat we hierin niet gebonden zijn, weet u dat er geen externe factoren van toepassing zijn op onze acceptatie in het kader van geld lenen. Geen ander belang dan uw belang staat bij ons voorop.

Wij zijn aangesloten bij De Nederlande Vereniging van Financieringsadviseurs (NVF), een zelfregulerend brancheinitiatief waardoor u gewaarborgd bent van het juiste kredietadvies. Dit kost u niets extra, maar levert voldoende zekerheid voor u op!

Daarnaast zijn wij Erkend Hypotheekadviseur en als zodanig erkend door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH).  Eveneens een waarborg voor kwaliteit.

www.Beterlenen.nl is aangesloten bij en getoetst door:

 

Beterlenen.nl is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs. Een betrouwbaar en erkend kwaliteitskeurmerk.  Bij Beterlenen.nl werken erkend financieel adviseurs. Door periodieke en permanente educatie blijven kennis, vaardigheden en expertise op een bovengemiddeld hoog niveau. Dit wordt jaarlijks gecontroleerd en getoetst.  Beterlenen heeft een vergunning van de Autoriteit Financiele Markten. WFT-vergunningnummer 12010525

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!