033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Geld lenen bij Defam doet u natuurlijk via Beterlenen.nl. 

Defam is onze stabiele en betrouwbare partner op het gebied van geld lenen. 

DEFAM B.V. is opgericht in 1982 en één van de grotere financieringsmaatschappijen van Nederland. DEFAM is een stabiele betrouwbare kredietmaatschappij en biedt verschillende kredietproducten aan: doorlopend krediet, persoonlijke lening en financial lease. DEFAM is net zoals Beterlenen.nl een specialist in verantwoord lenen en is zeer zorgvuldig bij het verstrekken van kredieten. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat zij een lening verstrekken die past bij uw financiële situatie. DEFAM B.V. is één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland en 100% dochter van ABN AMRO.

DEFAM is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) en Beterlenen.nl is lid van de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs (NVF), beiden staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en beschikt over een vergunning om consumptief krediet te mogen aanbieden.

U kunt de leningen van DEFAM alleen afsluiten via zorgvuldig geselecteerde, professionele tussenpersonen. Beterlenen.nl is door DEFAM speciaal geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid.

 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Persoonlijke lening via DEFAM

Via DEFAM kunt u een persoonlijke lening (Aflopend krediet) afsluiten met een looptijd tussen de 6 en 120 maanden. De minimale leeftijd is 21 jaar en de maximale leeftijd waarop u een persoonlijke lening kunt afsluiten is 69 jaar. De lening moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 75 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 75.000.

Doorlopend krediet via DEFAM

Via DEFAM is een doorlopend krediet mogelijk met een aflossing tussen 1% en 3% van de kredietlimiet. De minimale leeftijd waarop u een doorlopend krediet kunt afsluiten is 21 jaar, de maximale leeftijd 64 jaar. Een doorlopend krediet via DEFAM moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 75 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 70.000.

WOZ-krediet (Huiseigenaar-krediet) via DEFAM

Een WOZ-krediet is een doorlopend krediet speciaal voor eigen woningbezitters (ook wel woningvoordeelkrediet genoemd met een WOZ-waarde die voldoende hoog is ten opzichte van uw hypotheek. De rente is lager dan bij een doorlopend krediet. Via DEFAM is een WOZ-krediet mogelijk met een aflossing tussen 1% en 3% van de kredietlimiet. De minimale leeftijd waarop u een doorlopend krediet kunt afsluiten is 21 jaar, de maximale leeftijd 65 jaar. Een WOZ-krediet (of huiseingenaar krediet) via DEFAM moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 64 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 75.000.

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!