033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Optimale kwaliteit en service

Beterlenen.nl bemiddelt voor de grootste geld- en kredietverstrekkers van Nederland. Elke geldverstrekker heeft andere acceptatienormen en voorwaarden. Het is onze taak als professionele kredietbemiddelaar de voordeligste lening of krediet met de beste voorwaarden voor u te selecteren. Beterlenen stemt uiteraard de best mogelijke opties met u af.  

Vraag
hier uw
offerte
aan!U wilt geld lenen. Wanneer komt u in aanmerking voor een lening bij Beterlenen

Als onafhankelijk intermediair bemiddelen wij uitsluitend in leningen en kredieten voor particulieren in loondienst welke voldoen aan onderstaande voorwaarden.

 • U heeft een tijdelijk of vast dienstverband of vast inkomen (geen WW uitkering, bijstandsuitkering of studiefinanciering).
 • Uw leeftijd is tussen de 18 en 73 jaar oud.
 • U bent woonachtig in Nederland.
 • U heeft geen negatieve registratie bij het BKR te Tiel.
 • U bent geen zelfstandig ondernemer.

Welke gegevens hebben wij van u nodig

Het is van belang dat de gegevens in de kredietaanvraag naar waarheid en vooral zo volledig mogelijk door u worden doorgegeven. Hoe meer gegevens u opgeeft, des te beter het voor ons mogelijk is optimale kwaliteit en service te bieden, wat tot uiting komt in de beste aanbieding voor een zeer aantrekkelijk krediet. Van de door u opgegeven gegevens vragen wij ter controle bewijsstukken te overleggen bij de offerte, ook hier geldt, hoe vollediger, hoe beter. Hierdoor kunnen wij de beste voorwaarden en rente aanbieden. 

 

Lening afsluiten met tijdelijk dienstverband

Wanneer u een tijdelijk dienstverband heeft, kunt u gewoon geld lenen. Hierbij zijn er twee mogelijkheden:

 1. U kunt van uw werkgever een intentieverklaring krijgen. Dit is een schriftelijke verklaring waarin uw werkgever het voornemen uitspreekt dat uw tijdelijke dienstverband zal worden opgevolgd door een dienstverband voor onbepaalde tijd.

 2. U heeft de afgelopen 12 maanden aaneengesloten gewerkt en kunt dit middels loonstroken aantonen.

 

Geen intentieverklaring? 

Mocht uw werkgever geen werkgeversverklaring met intentie willen verstrekken dan zijn er wellicht toch nog mogelijkheden om via Beterlenen.nl een krediet aan te vragen. Hiervoor dient u wel aan te kunnen tonen dat u de afgelopen 12 maanden aaneengesloten inkomen uit loondienst heeft genoten. De geldverstrekkers die hiermee akkoord gaan zullen u vragen dit aan te tonen middels het overleggen van uw salarisstroken over de afgelopen 12 maanden. Daarnaast zullen de banken vaak niet het volledige inkomen maar een gedeelte hiervan (meestal 70%) meenemen in de berekening voor de maximale leencapaciteit. Dit geldt niet wanneer u een eigen woning bezit en de financiering samen met uw partner aanvraagt en uw partner een dienstverband voor onbepaalde tijd heeft. In dat geval worden beide inkomens volledig meegenomen in de beoordeling en kunt u waarschijnlijk een hoger bedrag lenen tegen lagere rente!

 

Te overleggen documenten

Bij het retour sturen van uw getekende overeenkomst hebben wij altijd de volgende documenten van u en, indien van toepassing, van uw partner nodig:

 • (kopie) recente loonstrook
 • Kopie legitimatiebewijs
 • (internet) bank- of giro-afschrift met bijschrijving salaris en voorzien van rekeningnummer, tenaamstelling en begin- en eindsaldo
 • (internet) bank- of giro-afschrift met afschrijving woonlasten en voorzien van rekeningnummer, tenaamstelling en begin- en eindsaldo
 • Laatste saldo-overzicht(en) of kopie contract(en) van de in te lossen lening(en)

Hiernaast kunnen nog aanvullende, specifiek op uw aanvraag gebaseerde documenten worden gevraagd in een aparte bijlage bij uw offerte.

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!