033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Geld lenen. Welke kredietvorm heeft u en is het verstandig deze over te sluiten?

Er bestaan veel verschillende vormen leningen en kredieten. Uiteraard speelt ook het doel waarvoor u een lening afsluit mee in de gekozen kredietvorm. Waarvoor wilt u geld lenen? Een krediet afsluiten lijkt makkelijk, maar het betreft wel een verbintenis voor een langere periode. Denk er dus goed over na dat u niet alleen nu, maar ook over een aantal jaren nog de maandlasten kunt betalen. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Geld lenen voor een (grote) aanschaf; Bij het kopen van een product sluit u niet altijd de beste lening. 

Als u een grote aanschaf wilt doen, en u wilt hiervoor een lening afsluiten, dan kan dit vaak bij de leverancier van dit product. Het enige belang van deze leverancier is het verkopen van het product en de lening is hierbij een hulpmiddel. Daarom kunt u het beste een product aanschaffen bij een bedrijf dat hiervan verstand heeft. Geld lenen is ons beroep en vandaar dat wij u het beste kunnen adviseren in de keuze naar de meest geschikte lening. Een autodealer heeft geen verstand van kredieten, zoals wij geen verstand van auto's hebben. 

Daarom is het vaak verstandig uw autolening ,caravankrediet of keukenfinanciering om te zetten naar een betere lening. Wij helpen u hierbij. Voor een aanschaf van een product met een bepaalde verwachte levenduur adviseren wij altijd de looptijd van de lening hierop af te stemmen. Koopt u bijvoorbeeld een auto en verwacht u hier 6 jaar mee te blijven rijden, dan kunt u het beste een Aflopend krediet (Persoonlijke lening) afsluiten met een looptijd van 6 jaar (72 maanden). Heeft u nog een oude dure lening of een duur krediet lopen? Dan is het vaak voordeliger om deze leningen af te lossen. Omzetten naar een voordeliger kredietvorm levert vaak een aanmerkelijk voordeel op. Geld lenen doe u bij de specialist, www.beterlenen.nl

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!