033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Waar kunt u het beste geld lenen? 

Een veelgestelde vraag als u geld wilt gaan lenen. Een lening afsluiten kan immers op veel verschillende plaatsen in in veel verschillende vormen. 

Hieronder ztten wij de verschilllen uiteen tussen de verschillende vormen van geld lenen (Persoonlijke lening en Doorlopend krediet) maar ook de verschillen tussen geld lenen mét advies (via een onafhankelijk adviseur) en/of geld lenen via een directe aanbieder (uw "eigen" bank of een directe aanbieder). 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Een goede geldlening voldoet in eerste instantie zoveel mogelijk aan uw wensen. Dit lijkt een vaag begrip maar u gaat het wel degelijk merken, bij aanvang of naarmate de looptijd vordert. Niet iedereen ziet gelik dit voordeel. Een onafhankelijk adviseur inventariseert uw wensen en stelt op basis hiervan een advies samen. Daarbij wordt (ook gekeken) naar uw ervaring op het gebied van geld lenen. Heeft u bijvoorbeeld nog dure (kleine) leningen lopen zoals postorderkredieten en/of credit cards? Wij nemen dit mee in de aanvrag van uw lening en in de uiteindelijk kredietofferte die wij aanbieden. 

Zo kan het zijn dat u uiteindelijk minder maandlasten aan uw lening gaat uitgeven terwijl u toch over het gewenste bedrag kunt beschikken om uw aanschaf te doen. 

Een voorbeeld: U wilt een bedrag lenen van € 10.000,-. Bij uw bank krijgt u een lening voor dit bedrag en betaalt u maandelijks € 200,- gedrurende 60 maanden tegen een rente van 7,9%. U heeft nog een Credit Card met een kredietbedrag van € 5.000,- (maandlast € 100,- looptijd 74 mnd.), een Wehkamp met een kredietbedrag van € 3.000,- (maandlast € 90,- looptijd ) en een limiet op de betaalrekening van € 2.000,-. Deze blijven ongewijzigd lopen. 

Via ons kantoor doen we het anders. Met dezelfde bedragen als hierboven bieden wij een offerte aan voor een kredietbedrag van € 20.000,-. Al uw lopende kredieten worden dan samengevoegd tot één overzichtelijke lening en u ontvangt het gewenste bedrag in handen. Uw maandlast wordt nu € 374,61 gedurende 60 maanden. Dat is niet alleen een lager maandbedrag, maar de totale lening is ook in 5 jaar volledig voldaan. Daarmee is de looptijd aanzienlijk korter geworden dan de kredieten die u had lopen!

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!