033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Waarschijnlijk kan ook úw lening voordeliger!

Het is vanzelfsprekend dat u gaat vergelijken wanneer u een lening gaat afsluiten. Een onafhankelijk kredietadviseur is daarbij vaak de beste oplossing. Vooral als uw lening of krediet bij Interbank of Defam al wat langer loopt is de kans groot dat u geld lenen voordeliger kan. In het verleden gold meestal een hoger tarief, dat kan betrekking hebben op het maandbedrag of de looptijd. hierdoor lijkt dit soms voordeliger maar dat is het niet. 

Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in het verstrekken van kredieten kunnen wij ons volledig richten op het vinden van de beste kredietverstrekkers met de beste voorwaarden en de laagste rente. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Interbank Lening of Defam krediet omzetten of oversluiten

Wellicht hebt u, net als veel andere klanten, een lening uitstaan bij Interbank of bij een van haar dochters. interbank is 100% dochter van Credit Agricole en Defam is een dochter van Alfam (ABN AMRO). Mogelijk kan uw rente verlaagd worden naar een voordeliger tarief.

Wij kunnen uw lening bij Interbank of Defam (autolening of krediet) meestal wel oversluiten tegen een lagere rente en dus lagere maandlast. Hierdoor kunt u in veel gevallen duizenden euro’s besparen! U ziet het vaak niet direct maar door een hogere rente of looptijd betaalt u al snel te veel voor uw lening. Wij brengen samen met u uw persoonlijke situatie in kaart. Met die informatie bespreken we binnen welke realistische termijn u uw leningen kunt afbouwen. Een aanpak op maat dus, die naadloos aansluit op uw specifieke situatie!

Uw huidige dure krediet bij Interbank omzetten kan altijd vrijblijvend worden bekeken. Daarnaast is het oversluiten van uw Defam krediet via onze oversluitservice altijd gratis. 

Een te dure lening of duur krediet kost u maandelijks onnodig veel geld. Wilt u uw Interbank krediet of Defam lening oversluiten? 

Ga direct naar het aanvraagformulier en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!