033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Waarschijnlijk kan ook úw lening voordeliger!

Het is vanzelfsprekend dat u het eerste aan uw eigen bank denkt wanneer u een lening gaat afsluiten. Maar dit is bijna nooit de voordeligste weg. Uw bank rekent nl. een hogere rente. 

Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in het verstrekken van kredieten kunnen wij ons volledig richten op het vinden van de beste kredietverstrekkers met de laagste rente. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Lening Interbank of DEFAM / ALFAM oversluiten?

Wellicht hebt u, net als veel andere klanten, een lening uitstaan bij Interbank of bij een van haar dochtermaatschappijen (IDM Bank, IDM Financieringen, Eurofintus, De Ijssel, Finata Bank, Voordeelbank) of bij DEFAM /ALFAM.  Mogelijk kan uw rente verlaagd worden naar een voordeliger tarief.

Wij kunnen uw lening die loopt bij een van deze kredietverstrekkers  mogelijk voor u oversluiten tegen een lagere rente en dus lagere maandlast. Hierdoor kunt u in veel gevallen duizenden euro’s besparen! Wij brengen samen met u uw persoonlijke situatie in kaart. Met die informatie bespreken we binnen welke realistische termijn u uw leningen kunt afbouwen. Een aanpak op maat dus, die naadloos aansluit op uw specifieke situatie!

Uw huidige dure krediet omzetten kan altijd vrijblijvend worden bekeken. Daarnaast is het oversluiten van uw krediet via onze oversluitservice altijd gratis. 

Ga direct naar het aanvraagformulier en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!