033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Geld lenen met kredietbescherming

Vrijwel niemand kan voorzien of uw vaste inkomen door recessie, overlijden, ziekte, arbeidsongeschiktheid of andere oorzaken onder druk komt te staan. Bovendien kenmerkt het economische klimaat zich steeds meer door minder bemoeienis van de overheid en meer zelfzorgzaamheid van de burger. Daarom is het voor de hand liggend en bovendien verstandig om zelf maatregelen te nemen ter bescherming van uw inkomen en uw financiële huishouding. Beterlenen.nl kan u helpen met het nemen van deze maatregelen. Om deze aanvullende bescherming aan te kunnen bieden is Beterlenen.nl een samenwerkingsverband aangegaan met diverse professionele verzekeraars op dit gebied. Geld lenen wordt zo ook veilig lenen.

Vraag
hier uw
offerte
aan!Het product kredietbescherming

Deze producten zijn volledig gericht op het verzekeren van de maandelijkse vaste lasten van uw lening of krediet. Zo kunt u altijd veilig en betrouwbaar geld lenen. 

Deze lasten, zoals termijnbetalingen voor hypotheek of krediet, hebben vrijwel altijd een vaste hoogte en een vaste betaalfrequentie. De te verzekeren bedragen zijn dus eenvoudig vast te stellen. Afhankelijk van de inschatting van u als individuele klant kan ervoor worden gekozen om het volledige kredietbedrag of een deel van de lasten te verzekeren. Tevens is het mogelijk om een keuze te maken tussen de verschillende dekkingsmogelijkheden. Zo kunt u zich verzekeren tegen ziekte, werkloosheid en overlijden. Er zijn zelfs mogelijkheden dat uw krediet wordt afgelost, mocht een van de verzekerde situaties zich voordoen. Deze dekking(en) zijn afzonderlijk of in combinatie met elkaar te sluiten. WW-dekking is echter uitsluitend in combinatie met één van de andere dekkingen af te sluiten. Zo zorgt u ervoor dat uw financiering u een veilig gevoel voor de toekomst geeft. Een betrouwbare lening met zekerheid.

Standaard bijstand 
Bij deze financiële zekerheid is er standaard extra bijstand in de vorm van Job Care bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid mogelijk. Zo zorgt Job Care ervoor dat u bij arbeidsongeschiktheid al in een vroeg stadium gebruik kunt gaan maken van een professioneel re-integratiebedrijf en dat u bij werkloosheid kunt rekenen op de persoonlijke begeleiding van een arbeidsmarktspecialist. Zo bent u altijd van een persoonlijke begeleiding en goed advies verzekerd.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen in de consumentenbrochures van diverse verzekeraars.

Kenmerken:

  • Dekking mogelijk voor een laag maandbedrag.
  • Standaard extra bijstand in de vorm van Job Care.
  • Verschillende beschermingsvormen mogelijk.

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!