033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Veilig en verantwoord geld lenen is belangrijker dan alleen de rente. 

Natuurlijk wil iedereen een lage rente als u geld gaat lenen. Maar belangrijker is dat een lening voldoet aan uw wensen en dat er gedegen is getoetst of de lening voor u betaalbaar is. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Met een lening (of een krediet) gaat u een langere betalingsverplichting aan. Hiermee is het belangrijk dat uw lening niet alleen nu, maar ook over 5 jaar nog betaalbaar is. Er kan immers altijd iets gebeuren waardoor uw inkomen minder wordt of zelfs geheel wegvalt. Denk maar eens aan werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Voor elk probleem is een oplossing te bedenken. 

Bij Beterlenen houden wij al rekening met de mogelijkheden van (tijdelijk) minder inkomen. Hiervoor inventariseren wij uitgebreid uw gegevens voordat wij u een kredietofferte of leningvoorstel aanbieden. Op basis hiervan analyseren wij deze gegevens en laten u de mogelijke gevolgen van inkomstenderving op uw maandelijske budget zien. 

Daarna bieden wij u de mogelijkheden aan dit te verzekeren. Hierin adviseren wij de te verzekeren bedragen en uiteraard de premie die voor een dergelijke verzekering van toepassing is. Hierdoor ziet u direct de risico's en oplossingen in een overzichtelijk rapport. Op basis van dit rapport kunt u een besluit nemen of u deze risico's wenst af te dekken en wat hiervoor de premie bedraagt. Let wel, u bent niets verplicht!

Het is een fijn gevoel te weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken en u kunt dit helemaal zelf regelen, vraag gerust meer informatie bij een van onze kredietadviseurs. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!