033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Geld lenen voor verbouwing of andere grote aankoop. 

U wilt een lening voor verbouwing of om een grote aankoop te financieren, bijv. een auto, een caravan, een nieuwe keuken of een uitbouw van uw woning. Onze adviseurs bekijken samen met u de mogelijkheden om de gewenste aankoop te kunnen doen. Daarnaast bekijken zij met u welke leenvorm (persoonlijke lening of Woning Voordeel Lening), welk maandbedrag en welke looptijd hier het beste bij past. Zo weet u zeker dat u altijd een verantwoorde lening voor verbouwing afsluit die bij u past. Een verbouwingslening is in bepaalde gevallen ook aftrekbaar van de belasting. Afhankelijk van het te lenen bedrag kan een lening voor verbouwing afsluiten een goed of zelfs beter alternatief zijn dan een hypotheek. Een lening voor een uitbouw, lening voor een keuken, lening voor energiebesparing, lening voor dakkapel en een lening voor kozijnen zijn voorbeelden van een verbouwingslening waarvan de rente aftrekbaar is. Het moet wel gaan om de (eerste) eigen woning. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Lening voor verbouwing.

U wil geld lenen om een verbouwing aan uw woning uit te (laten) voeren. Indien uw financiële positie dit toelaat zijn hiervoor verschillende vormen mogelijk, nl. de Woning Voordeel Lening of hypotheek.

Gaat u geld lenen voor een verbouwing dan is het verstandig dat u de looptijd van de lening afstemt op de (verwachte) duur dat u in de woning blijft wonen.  Verwacht u dus over 5 jaar te verhuizen dan kunt u er het beste voor zorgen dat de lening voor verbouwing uiterlijk na 5 jaar is afgelost. Hiermee voorkomt u dat u naar een andere woning verhuist en de lening voor verbouwing nog loopt. In dat geval bestaat het risico dat de hoogte van de verbouwingslening of het verbouwingskrediet hoger is dan de overwaarde of opbrengst van de woning.

Een verbouwingslening kent een vaste looptijd en een vast maandbedrag. Het voordeel is dat de rente ook vast staat en u dus niet voor verrassingen komt te staan. U kunt exact vooraf regelen wanneer de verbouwingslening afgelost moet zijn. U kunt uw maandbudget als uitgangspunt aanhouden voor de verbouwingslening zodat wij kunnen bekijken welke bedrag u op basis hiervan kunt lenen en met welke looptijd. U kunt ook aangeven wat u wilt lenen zodat wij voor u kijken wat de maandelijkse lasten hiervoor gaan worden. In alle gevallen stemmen wij de verbouwingslening geheel af op uw wensen zoals u dat ook met de uitvoering van de verbouwing deed. Hiermee kan een zeer exacte verbouwingsfinanciering worden afgesloten die volledig is afgestemd op uw wensen, ook als die verder gaan dan alleen de uitvoering van de verbouwing. Denk bijvoorbeeld aan het inlossen van de (zeer) dure kredietvormen zoals Credit Cards, postorderkredieten (Wehkamp, Neckermann en Otto), maar ook de winkelpassen van Prime Line, Visa, Laser, Comfort Card en Santander. 

 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!