033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Welk leenproduct sluit het best aan bij uw wensen?

Het beste kredietproduct is het product dat het beste past bij uw persoonlijke- en financiële situatie, uw doel, uw toekomstverwachtingen, uw leeftijd en uw ervaring. Het is daarom niet op voorhand aan te geven of u beter een persoonlijke lening of een doorlopend krediet kunt afsluiten. Wij bekijken eerst uw situatie, dan uw wensen en mogelijkheden, en bieden u dan in overleg een passende en vrijblijvende kredietofferte aan. Heeft u nog een dure lening of een duur krediet lopen, meestal is het voordeliger deze om te zetten naar één voordelige lening of krediet. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Onze leenproducten

De beste lening met het beste advies

  • Persoonlijke lening

    Een Persoonlijke Lening (aflopend Krediet)  bij Beterlenen.nl is een leenvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt over een vaste looptijd.

  • Kredietbescherming

    Vrijwel niemand kan voorzien of uw vaste inkomen door recessie, overlijden, ziekte, arbeidsongeschiktheid of andere oorzaken onder druk komt te staan.

  • Woning Voordeel Lening

    U wilt geld lenen voor verbouwing van uw eigen woning? U kiest bij deze kredietvorm voor een Woning Voordeel lening. Het voordeel van deze leenvorm is dat de looptijd over een langere periode kan worden uitgesmeerd waardoor u lage(re) netto maandlasten


Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!