033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

InterBank is een van de grootste en meest ervaren financierings-ondernemingen van Nederland.

Interbank wordt gezien als een krediet verstrekker die vooral betrokken is bij verantwoord lenen. Zo proberen ze de financiële risico’s voor haar klanten zo veel mogelijk te voorkomen.

Nu is het mogelijk om bij InterBank verschillende vormen van lening of krediet af te sluiten. Daarnaast werken ze samen met dealers, assurantieadviseurs en professionele kredietbemiddelaars. Interbank is inmiddels een verzamelnaam voor veel vroegere financieringsmaatschappijen zoals Finata bank, IDM Bank, Voordeelbank, De Ijssel en Eurofintus. Deze maatschappijen, die tot de oudste financieringsmaatschappijen van Nederland horen, zijn onderdeel van InterBank.

InterBank wordt vooral gezien als een dynamische maatschappij die gespecialiseerd is in consumentenkrediet. Hun doel is dan ook om de consument op een verantwoorde en betrouwbare manier financiële ruimte te bieden. Door innovatie in producten en snelle en slimme verwerkingstechnieken kunnen de consumenten vlot en verantwoord hun plannen realiseren en uiteraard hierdoor bijvoorbeeld comfortabeler leven.

Vraag
hier uw
offerte
aan!Persoonlijke lening via Interbank

Via Interbank kunt u een persoonlijke lening (Aflopend krediet) afsluiten met een looptijd tussen de 6 en 180 maanden. De minimale leeftijd is 21 jaar en de maximale leeftijd waarop u een persoonlijke lening kunt afsluiten is 69 jaar. De lening moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 75 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 75.000.

Doorlopend krediet via Interbank

Via INTERBANK is een doorlopend krediet mogelijk met een aflossing tussen 1% en 3% van de kredietlimiet. De minimale leeftijd waarop u een doorlopend krediet kunt afsluiten is 21 jaar, de maximale leeftijd 64 jaar. Een doorlopend krediet via INTERBANK moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 75 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 70.000.

WOZ-krediet (Huiseigenaar-krediet) via Interbank

Een WOZ-krediet is een doorlopend krediet speciaal voor eigen woningbezitters (ook wel woningvoordeelkrediet genoemd met een WOZ-waarde die voldoende hoog is ten opzichte van uw hypotheek. De rente is lager dan bij een doorlopend krediet. Via INTERBANK is een WOZ-krediet mogelijk met een aflossing tussen 1% en 3% van de kredietlimiet. De minimale leeftijd waarop u een doorlopend krediet kunt afsluiten is 21 jaar, de maximale leeftijd 65 jaar. Een WOZ-krediet (of huiseingenaar krediet) via INTERBANK moet volledig afgelost zijn bij het bereiken van de leeftijd van 64 jaar. Het maximaal te lenen bedrag is € 75.000.

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!