033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Soms heeft u gewoon tijdelijk wat extra geld nodig.

U zoekt dan naar de beste weg en lage rente.  Bij geld lenen en denkt dan vaak aan uw eigen bank. 

Uw eigen bank rekent bijna altijd gemiddeld een rente die 4% hoger ligt dan dat wij kunnen aanbieden. Bij een krediet van € 10.000,- is dit € 400,- per jaar!

Dat is bijna € 35,- per maand. Wilt u weten hioe u rente en geld kunt besparen op uw lening of krediet? Lees dan snel verder. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Voor uw bank heeft het verstrekken van een lening of krediet niet echt prioriteit.

Het is iets wat ze "erbij doen". En, omdat de meeste mensen bij het afsluiten van een krediet toch aan de eigen bank denken, kan de rente hierop door de bank kunstmatig hoog worden gehouden. Bij Beterlenen.nl zijn we al meer dan 35 jaar actief bezig met kredietverstrekking. En wij selecteren hiervoor de beste, grootste, en meest betrouwbare banken en financieringsmaatschappijen. 

Maar ook wanneer u een krediet heeft lopen bij uw eigen bank, zoals ABN AMRO Bank, Rabobank, ING bank of bij een financieringsmaatschappij zoals Findio, Freo, Defam, Interbank, Qander, Santander, Nationale Nederlanden of De Nederlandse Voorschotbank, hebben wij vaak mogelijkheden voor een betere lening. Verbeteren van uw lening kan door de manier van aflossen te wijzigen. Ons doel is dat u door een lagere rente en aanpassing van de looptijd een vaste einddatum in zicht krijgt en uiteindelijk zelfs in totaal minder terugbetaalt aan uw lening of krediet. 

Zo kunnen wij uw lening of krediet o.a. onderbrengen bij Nationale Nederlanden, Defam (100% dochter van ABN AMRO) of Interbank (onderdeel van de grootste kredietverstrekker van Europa). Dit zijn allemaal professionele kredietverstrekkers, d.w.z. dat zij niets anders doen en volledig gespecialiseerd zijn op dit onderdeel. De voordelen voor u zijn: lagere kosten, betere voorwaarden, en en goed afgestemde lening op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Uiteraard vergelijken wij de kosten en de voorwaarden voor u binnen het aanbod en ontvangt u een kredietofferte welke voor u op maat is gemaakt.

Omdat Beterlenen.nl al 35 jaar bestaan weet u ook dat wij niet zomaar iets doen. Wij behandelen uw lening aanvraag uiteraard vertrouwelijk, zoals ook de door u verstrekte gegevens. Onze acceptatiecriteria voldoen aan de hiervoor (wettelijk) gestelde vereisten. Zo weet u dat u nooi teveel geld leent. 

Tot slot brengen wij de risico's van Arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden voor u in kaart en laten u zien hoe u deze eventueel kunt verzekeren tegen een zeer geringe maandpremie. U ziet direct de gevolgen van een eventuele vermindering van uw inkomsten op uw financiele huishouding en wij bieden u zonder verplichtingen een pasklare oplossing. Zo weet u altijd waar u aan toe bent! 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!