033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Waarschijnlijk kan ook úw lening voordeliger!

Het is vanzelfsprekend dat u niet direct aan een lening of krediet denkt bij het horen van namen als Freo en Fideaal. Beiden zijn onderdeel van Rabobank, maar veel mensen hebben nog een lening of krediet via deze maatschappijen en weten niet dat deze leningen of kredieten vaak voordeliger kunnen. Met het oversluiten van deze kredieten bespaart u dan ook direct geld. 

Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in het verstrekken van kredieten kunnen wij ons volledig richten op het vinden van de beste kredietverstrekkers met de laagste rente. Heeft u een FREO lening of FREO krediet lopen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een scherpe kredietofferte. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Lening Freo oversluiten

Wellicht hebt u, net als veel andere klanten, een lening uitstaan bij Freo of Fideaal (onderdeel van Rabobank). Dit is vaak een dure vorm van geld lenen. Het is dan bijna zeker dat uw rente verlaagd worden naar een voordeliger tarief. Mogelijk kan uw rente verlaagd worden naar een voordeliger tarief.

Wij kunnen deze lening oversluiten bij deze kredietverstrekker tegen een lagere rente en dus lagere maandlast. Hierdoor kunt u in veel gevallen duizenden euro’s besparen! Wij brengen samen met u uw persoonlijke situatie in kaart. Met die informatie bespreken we binnen welke realistische termijn u uw leningen kunt afbouwen. Een aanpak op maat dus, die naadloos aansluit op uw specifieke situatie!

Uw huidige dure krediet omzetten kan altijd vrijblijvend worden bekeken. Daarnaast is het oversluiten van uw krediet via onze oversluitservice altijd gratis. 

Vraag daarom nu een vrijblijvende krediet offerte!

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!