033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Geld lenen voor een grote aankoop. 

U wilt geld lenen om een grote aankoop te financieren, bijv. een auto, een caravan, een nieuwe keuken of een verbouwing. U kunt dan een persoonlijke lening afsluiten. Onze adviseurs bekijken samen met u de mogelijkheden om de gewenste aankoop te kunnen doen. Daarnaast bekijken zij met u welke leenvorm (persoonlijke lening of doorlopend krediet), welk maandbedrag en welke looptijd hier het beste bij past. Zo weet u zeker dat u altijd een verantwoorde lening afsluit die bij u past.

Vraag
hier uw
offerte
aan!Caravanlening.

U wil geld lenen om een nieuwe of tweedehands caravan aan te schaffen. Indien uw financiële positie dit toelaat zijn hiervoor verschillende vormen mogelijk, nl. de caravanlening, het caravankrediet, de caravanfinanciering.

Gaat u geld lenen voor een caravan dan is het verstandig dat u de looptijd van de lening afstemt op de (verwachte) levensduur van de caravan.  Verwacht u dus over 5 jaar de caravan weer in te ruilen voor een andere dan kunt u er het beste voor zorgen dat de lening uiterlijk na 5 jaar is afgelost. Hiermee voorkomt u dat u aan een andere caravan toe bent en de lening voor de oude caravan nog loopt. In dat geval bestaat het risico dat de hoogte van de caravanlening of het caravankrediet hoger is dan de waarde van de caravan.

Net als een autolening kent een caravanlening een vaste looptijd en een vast maandbedrag. Het voordeel is dat de rente ook vast staat en u dus niet voor verrassingen komt te staan. U kunt exact vooraf regelen wanneer de autolening afgelost moet zijn. U kunt uw maandbudget als uitgangspunt aanhouden voor de autolenining zodat wij kunnen bekijken welke bedrag u op basis hiervan kunt lenen en met welke looptijd. U kunt ook aangeven wat u wilt lenen zodat wij voor u kijken wat de maandelijkse lasten hiervoor gaan worden. In alle gevallen stemmen wij de autolening geheel af op uw wensen zoals u dat ook met de aanschaf van de caravan deed.

Een krediet voor de aankoop van een caravan kent een vaste looptijd en een vaste rente. Met een caravankrediet kunt u zonder kosten extra aflossen. Deze kredietvorm is geschikt wanneer u geld nodig heeft voor een caravan, maar ook nog lopende leningen of kredieten heeft die u tegen gunstiger condities bij ons wil omzetten. Met een caravankrediet heeft u aan het einde van de levenduur van de caravan (vooraf door u zelf bepaald) deze volledig afgelost. Op dat moment kunt u de caravan eerder verkoopt kunt u met de restwaarde wellicht de lening weer boetevrij inlossen of opnieuw een krediet aflsuiten voor een nieuwe caravan!

Een caravanfinanciering kan alleen op basis van een persoonlijke lening worden afgesloten. Hiermee kan een zeer exacte caravanfinanciering worden afgesloten die volledig is afgestemt op uw wensen, ook als die verder gaan dan alleen de aanschaf van een caravan. Denk bijvoorbeeld aan het inossen van de (zeer) dure kredietvormen zoals Credit Cards, postorderkredieten (Wehkamp, Neckermann en Otto), maar ook de winkelpassen van Prime Line, Visa, Laser, Comfort Card en Santander. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!