033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Waarschijnlijk kan ook úw lening voordeliger!

Het is vanzelfsprekend dat u het eerste aan uw eigen bank denkt wanneer u een lening gaat afsluiten. Maar dit is bijna nooit de voordeligste weg. Uw bank rekent nl. een hogere rente. Ook als uw lening of krediet bij Defam loopt kunnen wij vaak een voordeliger alternatief aanbieden. Dat kan ook weer bij Defam zijn, maar wij bekijken ook het aanbod van andere aanbieders zoals Interbank, Nationale Nederlanden en Qander. 

Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in het verstrekken van kredieten kunnen wij ons volledig richten op het vinden van de beste kredietverstrekkers met de laagste rente. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Lening of krediet bij DEFAM / ALFAM omzetten of oversluiten?

Wellicht hebt u, net als veel andere klanten, een lening uitstaan bij Defam of bij een van haar dochtermaatschappijen (Alfam, allcredit). Mogelijk kan uw lening of krediet beter of de rente verlaagd worden naar een voordeliger tarief.

Wij kunnen uw lening die loopt bij een van deze kredietverstrekkers mogelijk voor u oversluiten tegen een lagere rente en dus lagere maandlast. Hierdoor kunt u in veel gevallen duizenden euro’s besparen! Wij brengen samen met u uw persoonlijke situatie in kaart. Met die informatie bespreken we binnen welke realistische termijn u uw leningen kunt afbouwen. Een aanpak op maat dus, die naadloos aansluit op uw specifieke situatie!

Een te dure lening of duur krediet kost u maandelijks onnodig veel geld. 

Uw huidige dure krediet omzetten of lening oversluiten kan altijd vrijblijvend worden bekeken. Daarnaast is het oversluiten van uw krediet via onze oversluitservice altijd gratis. 

Ga direct naar het aanvraagformulier en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!