033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Het wordt tijd uw lening of krediet bij DSB bank (Finqus) om te zetten of over te sluiten. 

Heeft u nog een lening lopen bij DSB (Dirk Scheringa Bank of Finqus)? Sinds het faillissement van DSB (ook wel Frisia genoemd) in 2009 worden er geen nieuwe kredieten meer verstrekt. Dat betekent ook dat er geen advies meer wordt gegeven en dat uw lening waarschijnlijk niet meer bij uw huidige situatie past. Uw lening of krediet bij DSB bank loopt dus al minimaal 6 jaar zonder dat hier "onderhoud" op is geweest. 

Daarnaast is er een dalende rente-ontwikkeling. Heeft u daar de afgelopen jaren van meegeprofiteert? Vraag nu een betrouwbare lening aan.

Vraag
hier uw
offerte
aan!Zekerheid bij een betrouwbare bank. 

Los van het feit dat er al jaren niet meer naar uw financiele situatie werd gekeken, kunnen wij ons voorstellen dat u niet weet wat er in de toekomst met uw krediet gaat gebeuren. Gaat de rente op uw lening bij DSB (tegen de markt in) omhoog of gaat uw maandbedrag misschien wel veranderen. En komt u ooit nog wel van uw schuld bij DSB in fallissement (Finqus) af? 

De laatste ontwikkeling is dat de administratieve afwikkeling uit handen gegeven is aan Finqus. Maar wat als uw schuld wordt overgedragen aan een andere partij? 

Het is beter om gewoon zekerheid te hebben en weer eens goed naaar uw financiele situatie laten kijken. Zeker wanneer er nog andere kleine kredieten (zoals roodstanden, Credit Cards of postorderkredieten) lopen is het zeer aan te bevelen deze kreidete om te zetten naar een nieuwe overzichtelijke lening of krediet met een vaste maandtermijn en -indien gewenst- een vaste rente. 

Heeft u nu een lening lopen bij DSB en wilt u bekijken of deze kan worden omgezet? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte of bel onze adviseurs op 033-2534170. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!