033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Geld lenen voor auto. 

U wilt geld lenen om een grote aankoop te financieren, bijv. een auto, een caravan, een nieuwe keuken of een verbouwing. Onze adviseurs bekijken samen met u de mogelijkheden om de gewenste aankoop te kunnen doen. Daarnaast bekijken zij met u welke leenvorm (persoonlijke lening of doorlopend krediet), welk maandbedrag en welke looptijd hier het beste bij past. Zo weet u zeker dat u altijd een verantwoorde lening afsluit die bij u past. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Autolening.

U wilt geld lenen om een nieuwe of tweedehands auto aan te schaffen. Indien uw financiële positie dit toelaat zijn hiervoor verschillende vormen mogelijk, nl. de autolening, het autokrediet, de autofinanciering.

Gaat u geld lenen voor een auto dan is het verstandig dat u de looptijd van de lening afstemt op de (verwachte) levensduur van de auto.  Verwacht u dus 5 jaar met de auto te blijven rijden dan kunt u er het beste voor zorgen dat de lening uiterlijk na 5 jaar is afgelost. Hiermee voorkomt u dat u aan een andere auto toe bent en de lening voor de oude auto nog loopt. In dat geval bestaat het risico dat de hoogte van de autolening of het autokrediet hoger is dan de waarde van de auto.

 Een autolening kent een vaste looptijd en een vast maandbedrag. Het voordeel is dat de rente ook vast staat en u dus niet voor verrassingen komt te staan. U kunt exact vooraf regelen wanneer de autolening afgelost moet zijn. U kunt uw maandbudget als uitgangspunt aanhouden voor de autolening zodat wij kunnen bekijken welke bedrag u op basis hiervan kunt lenen en met welke looptijd. U kunt ook aangeven wat u wilt lenen zodat wij voor u kijken wat de maandelijkse lasten hiervoor gaan worden. In alle gevallen stemmen wij de autolening geheel af op uw wensen zoals u dat ook met de aanschaf van de auto deed.

Een autokrediet kent een variabele looptijd en een variabele rente. Met een autokrediet kunt u zonder kosten extra aflossen. Deze kredietvorm is geschikt wanneer u geld nodig heeft voor een auto, maar ook nog lopende leningen of kredieten heeft die u tegen gunstiger condities bij ons wil omzetten. Met een autokrediet dient u er zelf rekening mee te houden dat aan het einde van de levensduur van de auto er voldoende op het krediet is afgelost. Op dat moment kunt u het beschikbare saldo op uw autokrediet gebruiken om weer een andere auto aan te schaffen!

 Een autofinanciering kan zowel een autolening  (Persoonlijke lening) of een autokrediet (Doorlopend krediet) zijn, of een combinatie van deze twee vormen. Hiermee kan een zeer exacte autofinanciering worden afgesloten die volledig is afgestemd op uw wensen, ook als die verder gaan dan alleen de aanschaf van een auto. Denk bijvoorbeeld aan het inlossen van de (zeer) dure kredietvormen zoals Credit Cards, postorderkredieten (Wehkamp, Neckermann en Otto), maar ook de winkelpassen van Prime Line, Visa, Laser, Comfort Card en Santander. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!