033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Een doorlopend krediet kenmerkt zich door gemak. Na het afsluiten kunt u nagenoeg onbeperkt opnemen en aflossen. 

Maar hierin schuilt ook een risico. Door het doen van een opname wordt de looptijd langer. Hierdoor kan het zijn dat u langer aan het krediet terugbetaalt dan u had voorzien. Hierdoor kan het - ondanks een lage rente op uw krediet - alsnog zijn dat u onnodig (te)veel terugbetaalt in vergelijking met een Persoonlijke lening. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Los uw te dure lening af, of zet uw dure krediet om. Wij zien vaak dat mensen een lening afsluiten en deze keurig terugbetalen in een periode van 5 of 10 jaar. In die tussentijd kan er veel gebeuren. Zo kan het zijn dat u voor een verbouwing extra geld nodig heeft en hiervoor een extra lening zou willen afsluiten. Vaak is het dan voordeliger om meerdere leningen samen te voegen tot 1 nieuwe lening. Leningen samenvoegen is ook overzichtelijker en kenmerkt zich vaak door een lagere rente en dus lagere maandlast. In het geval van verbouwing is in veel gevallen de rente ook nog aftrekbaar!

Omzetten lening, direct voordeel. Omzetten krediet, direct overzicht. 

De rente op een persoonlijke lening staat vast gedurende de looptijd van het contract. Als de rente wijzigt, verandert de rente op uw lening niet. Hierdoor betaalt u eigenlijk teveel rente. Wij adviseren daarom de rente op uw lening jaarlijks opnieuw door onze specialisten te laten bekijken. Als dit 0,1% per jaar scheelt is het vaak niet de moeite om de lening om te zetten, maar vanaf 0,5% per jaar gaat u dit -afhankelijk van de hoogte van de lening- vaak al wel merken. Op een persoonlijke lening kunt u nagenoeg altijd onbeperkt en boetevrij (extra) aflossen. Een persoonlijke lening oversluiten dus ook!

Daarnaast zien wij vaak dat er nog extra leningen of kredieten (denk aan roodstaan, credit card of postorder) zijn afgesloten . Door ook deze kredieten direct af te lossen en op te nemen in een nieuwe lening kunt u mogelijk nog meer besparen. De rente op deze kredietvormen is nl,. erg hoog, tot wel 14% per jaar. 

Vraag nu een vrijblijvend voorstel aan via de knop offerte aanvragen, of bel met een van onze leenspecialisten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op en u heeft op korte termijn een goed voorstel. 

 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!