033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Geld lenen kan op vele verschillende manieren, u kunt geld lenen in verschillende vormen en geld lenen kan op veel verschillende plaatsen. Het valt niet mee om bij een lening of krediet alle kenmerken duidelijk in beeld te krijgen wanneer u zich hier niet dagelijks mee bezig houdt. 

 

 

Vraag
hier uw
offerte
aan!U wil niet meer lenen dan nodig, maar ook zeker niet teveel betalen gedurende de looptijd. 

Het doel van de lening is belangrijk, de looptijd de hoogte van het kredietbedrag en de rente. Uiteindelijk bepalen uw leenwensen en het doel van de lening welke kredietvorm (Doorlopend krediet of persoonlijke lening) of soort krediet hier het beste op aansluit. Wij vergelijken het aanbod van leningen in Nederland van alle grote professionele financieringsmaatschappijen voor u. 

Welk bedrag kunt u lenen en welk maandbedrag kunt u betalen voor uw lening, en houdt u dan rekening met korte en lange termijn?

Kiest u voor een Persoonlijke lening of kiest u voor een Woning Voordeel Lening, wat zijn de kenmerken van deze verschillende leenvormen en in welke mate passen deze bij uw situatie?

Welk bedrag wilt u maandelijks terugbetalen en is dat ook mogelijk en past dat bij de levensduur van de aanschaf die u wenst te financieren?

Stel u raakt uw baan kwijt, kunt u de maandlasten dan blijven betalen of is hier iets voor geregeld? 

Zomaar een aantal vragen die van belang zijn maar waarbij wij ons kunnen voorstellen dat u hier niet zomaar aan denkt als u een lening aanvraagt of een lening wilt gaan afsluiten. 

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel eens met een van onze adviseurs!

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!