033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Een stuk aanbouwen aan uw woning kan veel geld kosten. Geld dat u misschien niet op uw spaarrekening heeft staan. Terwijl een aanbouw u juist veel (extra) comfort en gemak kan bieden of zelfs het voordeliger alternatief is voor een verhuizing. Een goede lening kan dan een oplossing zijn. Bovendien is de rente van de lening gewoon aftrekbaar van de belasting (mits het een aanbouw aan uw eigen woning betreft). U bespaart dan in ieder geval de afsluitkosten die bij een hypotheek van toepassing zijn (taxatie-, notaris-, en afsluitkosten). 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Overweegt u een aanbouw aan uw woning? Dan komen er veel zaken op u af en er moet veel geregeld worden. Vaak wordt een aanbouw gefinancierd uit een verhoging van de hypotheek of een lening. De hoogte van het bedrag kan hierin een belangrijke rol spelen. Tot een bedrag van € 25.000,- is het vaak voordeliger een verbouwingslening af te sluiten omdat u hiermee op de kosten bespaart bij een hypotheek. Een lening voor aanbouw woning is dan vaak voordeliger omdat de rente ook -net als bij een hypotheek- aftrekbaar is van de belasting. 

Om te bekijken welke leenvorm voor u het beste uitpakt kunt u contact opnemen met onze adviseurs of een leningaanvraag indienen via het aanvraagformulier op deze site.

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!