033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Een lening aanvragen voor een caravan kan eenvoudig via onze online lening-aanvraag module. Er verschillende looptijden mogelijk waarbij wij adviseren geen lening af te sluiten met een langere looptijd dan 6 jaar (72 maanden). De ervaring leert dat na 6 jaar gekeken gaat worden naar vervanging. Het is dan fijn als de lening al is afgelost en uw caravan lening niet langer doorloopt terwijl de caravan al is vervangen. Een caravanlening is ook geschikt voor de aanschaf van een camper of mobile home. De caravan lening heeft een persoonlijke lening als basis. 

 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Wilt u een caravan gaan kopen en hiervoor een lening afsluiten? Laat u dan goed adviseren over de soort lening en een hierbij passende looptijd. Natuurlijk kan ook bij de caravan leverancier een lening worden afgesloten maar vaak is dit erg duur en wordt er ook niet nagedacht over een goede lening die bij u past. De caravanverkoper heeft tenslotte maar 1 doel en dat is het verkopen van de caravan. Daarom raden wij aan om ruim voordat u een caravan gaat aanschaffen een lening voor een caravan aan te vragen die u de ruimte geeft uw budget ook nog iets bij te stellen. Vaak horen wij dat in de zoektocht toch een mooiere of betere caravan (of camper) werd gevonden die maar iets duurder is. Daarom adviseren wij om de lening altijd 10% hoger aan te vragen dan het bugdet dat u in gedachten had. De maandlasten voor de caravanlening zijn dan misschien een fractie hoger, maar u heeft wel meer vrijheid en keuze. En mocht u het extra bedrag niet nodig hebben dan stort u dit gewoon terug in de lening waardoor deze eerder afgelost is. 

Bent u op zoek naar een caravan of een camper? Vraag dan nu vast een lening voor een caravan aan via deze link. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!