033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Voor het verbouwen van uw woning is vaak (veel) geld nodig. Geld dat u vaak niet zomaar hebt liggen. Bij het financieren van een verbouwing wordt vaak in eerste instantie gedacht aan de hypotheek terwijl dat niet altijd de beste methode is. Een lening afsluiten is vaak een goed alternatief. U bespaart hiermee veel kosten zoals notaris, taxatie- en advieskosten. Kosten die u bij een hypotheek al bij aanvang moet afrekenen. Daarbij is de rente voor een verbouwingslening (Persoonlijke lening met rentekorting) gewoon aftrekbaar van de belasting. Zolang u maar kunt aantonen dat het geleende geld is gebruikt ten behoeve van de eigen woning. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Woningverbetering is een breed begrip. Onder woningverbetering verstaan wij het duurzaam verbeteren van de woning. Indien geld geleend wordt met dit als doel is de rente aftrekbaar ongeacht de leenvorm. Een persoonlijke lening is hiervoor de meest geschikte leenvorm, deze kan worden afgesloten met een looptijd van 120 maanden. Indien een persoonlijke lening bestemd is voor woningverbetering kan een korting op het rentepercentage gegeven worden, we noemen dit dan de verbouwingslening. Een lening voor verbouwing afsluiten kent daarom en zeer lage rente. Verder zijn er geen makelaars-, taxatie- of notariskosten verschuldigd. 

Wilt u een lening voor verbouwing afsluiten? Neem contact op met een van onze adviseurs of vraag een vrijblijvende kredietofferte via deze link

 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!