033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Geld lenen voor verbouwing met een Woning Voordeel lening (WOZ-Krediet) 

Een WOZ-krediet bij Beter Lenen is een uiterst aantrekkelijk kredietproduct, speciaal voor eigen woning-bezitters met een extra rentekorting. U wilt geld lenen voor verbouwing van uw eigen woning? U kunt bij deze kredietvorm kiezen voor een Woning Voordeel lening of WOZ-doorlopend krediet (zie aflossingsmogelijkheden doorlopend krediet). Het voordeel van deze leenvorm is dat de looptijd over een langere periode kan worden uitgesmeerd waardoor u lage(re) netto maandlasten heeft. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Voordelen van een WOZ-krediet en Woning Voordeel lening.

Wilt u geld lenen voor verbouwing van uw eigen, echter met een korting op het reguliere rentepercentage.

Het WOZ-krediet is geen (2e) hypotheek, u heeft daardoor geen afsluitprovisie, en geen notaris- of taxatiekosten. Daardoor is deze kredietvorm een uitstekend en vaak voordeliger alternatief voor een 2e hypotheek. Om in aanmerking te komen voor een Woning Voordeel lening of WOZ-krediet dient u te voldoen aan de normale acceptatienormen van de kredietmaatschappij, daarnaast dient u een eigen woning te hebben. Voor de overige vereisten verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden of naar onze kredietadviseurs. Offerte WOZ-krediet aanvragen.

De voordelen van de Woning verbouw lening/het Woning Voordeel -krediet (voorheen WOZ-krediet):

  • U geniet van een zeer scherpe rente
  • U hoeft niet naar de notaris en heeft dus ook geen notariskosten
  • Een taxatierapport is niet nodig
  • U betaalt geen afsluitprovisie
  • U heeft geen bestedingsverplichting aan de eigen woning (u hoeft geen verbouwingsbonnen te overleggen)
  • Geen extra rompslomp of verplichte (spaar)polissen
  • Een uitstekend (voordeliger) alternatief voor een 2e hypotheek

Een voordeel van het WOZ-krediet is dat de rente aanmerkelijk lager is. U kunt het WOZ-krediet geheel of gedeeltelijk onbeperkt en boetevrij aflossen. Een WOZ-krediet is geen 2e  hypotheek, u hoeft dus niet naar de notaris. Zodoende kan het krediet gemakkelijk worden afgewikkeld en voorkomt u een hoop kosten en rompslomp. .

Het WOZ-krediet zoals hierboven genoemd heet inmiddels Woning Voordeel lening/Woningvoordeel-krediet en kan nog steeds worden afgesloten. Heeft u na 2011 uw woning verkocht en wilt u een restschuld financieren? Ga dan naar onze speciaal hiervoor gemaakte informatiepagina

Wilt u een lening afsluiten voor woningverbetering, aan- of verbouw, of energiebesparende maatregelen en blijft het benodigde bedrag onder de € 25.000,-, dan is een persoonlijke lening met een looptijd van maximaal 10 of 15 jaar jaar een goed alternatief voor een tweede hypotheek. U bespaart dan nl. op de taxatie- notaris- en afsluitkosten, terwijl de rente wel gewoon aftrekbaar is, net als bij een 2e hypotheek. Om de rente te kunnen aftrekken van de belasting moet u dan wel aan de Belastingdienst kunnen aantonen dat het geld gebruikt is voor woningverbetering. 

Let wel! Er wordt bij deze kredietvorm in principe dus géén (2e) hypotheek afgesloten!

 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!