033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Geld lenen bij postorder-maatschappijen is makkelijk en laagdrempelig. Omdat er makkelijk een lening wordt verstrekt zijn er ook veel achterstanden in de betalingen waardoor mensen sneller en makkelijker in de financiele problemen kunnen komen. Daarom is de rente ook erg hoog bij Wehkamp, Otto of Neckermann. Zij beperken dit risico niet door strengere acceptatie waardoor de rente lager wordt, maar zij verhogen juist de rente (tot het wettelijke maximum) waarmee de achterstanden gefinancierd kunnen worden. U betaalt dan dus een hogere rente omdat vele andere klanten dat niet doen. Daarmee betaalt u dus eigenlijk voor een ander. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Het is daarom veel beter om dit soort kredieten over te sluiten naar een vaste lening. Uw wehkamp krediet oversluiten naar een persoonlijke lening kan u tot honderden euro's per jaar aan rente schelen. Heeft u daarnaast nog andere kleine kredieten zoals Credit Card of roodstand op uw betaalrekening? Neem dan contact met ons op om te kijken hoe snel en hoeveel u kunt besparen!

Ook op een roodstand op uw betaalrekening is de rente schrikbarend hoog, of het nu een roodstand bij Rabo bank of een roodstand bij ING is. Het rente verschil kan oplopen tot wel 10%. Heeft u een roostand bij ABN AMRO of een roodstand bij SNS bank? Ook dan biedt het oversluiten hiervan u direct voordeel. 

Bel onze krediet specialisten om een aanvraag te doen of om te horen wat u kunt besparen. 

 

Direct online een lening aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier om naar het aanvraagformulier te gaan. 

 

 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!