033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Zonnepanelen kunnen veel rendement geven en daarmee een flinke besparing op je energierekening realiseren. Dit tot wel 20 jaar lang. De aanschaf van zonnepanelen en de plaatsing daarvan kosten alleen veel geld. Geld dat je niet zomaar beschikbaar hebt of beschikbaar kunt maken. De aanschaf van zonnepanelen is een duurzame investering en daarom kan het ook verantwoord zijn om hiervoor een lening af te sluiten. Omdat het om je eigen woning gaat is de rente van een persoonlijke lening aftrekbaar van de belasting. 

Je kunt daarmee eenvoudig uitrekenen dat je besparing op energie meestal hoger is dan de netto maandlasten die je betaalt aan de lening om je zonnepanelen aan te schaffen. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Een lening afsluiten om zonnepanelen aan te schaffen valt daarom in dezelfde categorie als een lening voor verbouwing. Het gaat -in de ruimste zin- om verbetering van je woning en dat is het criterium om de rente op je persoonlijke lening afrekbaar te maken voor de belasting. 

Je verbetert je woning, maakt daarmee je huis duurzamer waardoor je bespaart op je energielasten en krijgt jaarlijks nog een bedag van je investering terug (door middel van het belastingvoordeel wat je terugkrijgt. 

 

Wil je een lening aanvragen om zonnepanelen aan te schaffen? Klik hier voor een vrijblijvende offerte

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!