033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Als u al een lening heeft lopen kan het veel voordeel opleveren uw bestaande lening om te zetten. Naar lagere maandlasten, naar lagere rente of naar een kortere looptijd. in alle gevallen kunt u veel besparen. Een bestaande lening omzetten kan simpel en eenvoudig worden geregeld. Bij het omzetten van uw lening sluiten wij de lening bij een -meestal- andere voordeliger bank.Het saldo van uw oude lening betalen wij rechtstreeks af aan uw oude bank (bijv. ABN AMRO, Rabobank of ING). 

Wilt u geld besparen op uw lening? Klik hier om een offerte omzetting bestaande lening aan te vragen

Vraag
hier uw
offerte
aan!Het kan soms gebeuren dat wij uw bestaande lening oversluiten bij dezelfde bank. Hoe dat kan? Banken kopen geld in tegen de huidige marktrente en lenen dat voor een vaste periode aan u uit, tegen een vaste rente. Als u nu 3 jaar geleden een lening afsloot tegen de toen geldende rente dan kan deze rente verschillen van de nieuwe huidige rente. Het kan daarom verstandig zijn de bestaande lening over te sluiten bij dezelfde bank. De rente wordt dan ook weer voor de gehele looptijd vast gezet, maar tegen een lager rentetarief. 

Een bestaande lening omzetten? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden of vraag direct online een vrijblijvend leenvoorstel aan!

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!