033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Heeft u een lening lopen bij Findio en denkt u dat het beter kan? Bij beterlenen zoeken wij naar een geschikt voorstel dat beter is dan lening die u nu heeft. In de meeste gevallen slagen onze kredietspecialisten er in uw wensen (bijvoorbeeld over extra geld beschikken) gecombineerd kunnen worden met een verlaging van de rente op uw lening en een verlaging van uw maandlasten. 

Bij Findio krijgt u wat u vraagt, er is immers maar één aanbieder en dat is Findio zelf. Bij Beterlenen kijken wij naar het aanbod van alle kredietbanken en financieringsmaatschappijen en kijken op basis van uw specifieke situatie en het diverse aanbod van de verschillende aanbieders, welk product het beste bij u past en bij welke aanbieder daarin het beste voorstel doet. Dat doen wij onafhankelijk en zonder persoonlijke voorkeuren. Zo weet u zeker dat er objectief naar uw situatie en het geldende aanbod wordt gekeken en dat u het beste voorstel krijgt aangeboden, veilig en betrouwbaar.  

Vraag
hier uw
offerte
aan!Vraag een vrijblijvend kredietvoorstel aan via deze link of neem contact op met een van onze krediet experts op 033-2534170.

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!