033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Uw verbouwing; tot in de puntjes geregeld. Vaak wordt er aan de financiering van deze verbouwing aanmerkelijk minder tijd besteedt. Dat is jammer want dit kost onnodig veel geld. Een juiste lening voor het juiste doel bezorgt u niet alleen veel gemak, maar hiermee bespaart u ook aanmerkelijk op uw maandlasten. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Bij de financiering van een verbouwing wordt vaak in eerste instantie alleen aan de hypotheek gedacht. Een veel gehoord argument is dat de rente dan aftrekbaar is. Maar bij een Persoonlijke lening is de rente ook gewoon aftrekbaar. De enige vereiste is nl. dat het geleende geld aantoonbaar bestemd moet zijn voor de eigen woning. Dat is bij een hypotheek niet anders. 

Een hypotheek is niet altijd per definitie voordeliger maar ook een Persoonlijke lening is niet standaard voordeliger dan een hypotheek. In de basis is het vaak zo dat bij een te financieren bedrag lager dan € 25.000,- meestal een Persoonlijke lening voordeliger is omdat u dan geen advies-, taxatie- en notariskosten heeft. Alles heeft te maken met de hoogte van het benodigde bedrag en de voorwaarden waaronder de uidige hypotheek is/werd afgesloten. Daarom is het verstandig altijd een onafhankelijk financieel adviseer in te schakelen om de mogelijkheden te laten bekijken. Hier kan gekeken worden naar uw wensen en mogelijkheden, rekening houdende met uw bestaande suituatie. 

 

Wilt u geld lenen voor een verbouwing en weten wat voor de verbouwingslening de beste oplossing is? Vul vrijblijvend de offerte aanvraag in en wij gaan uw mogelijkheden bekijken. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!