033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Als u een lening afsluit wilt u natuurlijk een zo laag mogelijk maandbedrag. Maar met een laag maandbedrag betaalt u -soms ongemerkt- mischien wel meer rente dan met een hoger maandbedrag. De looptijd is bij een laag maandbedrag langer, u betaalt langer rente en dus in totaal (over de gehele looptijd berekend) een hoger bedrag. Het is belangrijk om goed te kijken naar de aanschaf waarvoor u geld leent. Is het te verwachten dat het aan te schaffen product over 5 jaar of eerder vervangen moet worden? Dan adviseren wij een lening af te sluiten met een looptijd van 5 jaar of korter. Ondanks een lager maandbedrag zou het dan niet verstandig zijn om een lening met een looptijd van 10 jaar te nemen omdat de lening dan nog loopt als ue aanschaf al aan vervanging toe is. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Heeft u al een of meerdere leningen lopen waar u (te) veel rente voor betaald? Dan is het goed om te kijken naar samenvoeging van deze leningen. In dit geval kan het wél verstandig zijn te kiezen voor een langere looptijd. U heeft dan nl. geen verplicht hoog maandbedrag waardoor u financiele ruimte maandelijks toeneemt. Hierdoor kunt u zelf bepalen of, wanneer en hoeveel u maandelijks extra aflost. Door het doen van extra aflossingen kunt u de looptijd van de lening verkorten. 

Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor het omzetten van uw lening. 

Natuurlijk kunt u ook online een offerte aanvragen voor een lening en het oversluiten van bestaande leningen. Klik hier om een vrijblijvende krediet-offerte aan te vragen

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!