033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Een rentekrediet aanvragen

Een rentekrediet bij Beterlenen.nl is een aflossingsvrije lening en is afgeleid van een doorlopend krediet. U betaalt hierop alleen de rente over het opgenomen en dus verschuldigde saldo. Daarmee is geld lenen in de vorm van het rentekrediet een goede oplossing voor mensen, die verwachten dat ze over een paar jaar meer bestedingsruimte hebben of als er over een aantal jaren een bedrag vrijkomt van bijvoorbeeld een spaarpolis. Let op, een rentekrediet is alleen mogelijk in combinatie met een eigen woning tot 100% van de WOZ-waarde van de woning. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Het product rentekrediet

Een voordeel van het rente krediet zijn de lage maandlasten, een nadeel kan zijn dat u niets aflost. U kunt een rentekrediet echter wel geheel of gedeeltelijk onbeperkt en boetevrij aflossen. Wilt u een offerte voor een rente-krediet aanvragen? Klik hier

De rente van een rentekrediet (en hiermee dus de maandlasten) kan wijzigen gedurende de looptijd. U dient zich te realiseren dat de maandlasten hoger worden als de rente omhoog gaat, maar de maandlasten worden uiteraard ook lager wanneer de rente daalt. De rente op deze kredietvorm is dus, net als bij een doorlopend krediet, variabel.

Deze aflossingsvrije periode geldt bij sommige financieringsmaatschappijen voor 5 jaar, daarna wordt door de maatschappij bepaald of u nogmaals in aanmerking komt voor een aflossingsvrije periode. Wanneer dit niet het geval is, wordt het rentekrediet omgezet in een doorlopend krediet. Het maandbedrag van dit doorlopend krediet wordt met u afgestemd op 1%, 1,5% of 2% van de kredietlimiet. Tot die tijd betaalt u dus alleen rente over het geleende en opgenomen bedrag.

U dient er rekening mee te houden dat er een moment komt dat u moet aflossen op dit krediet. Uiterlijk vanaf 60 jarige leeftijd zal een verplichte maandelijkse aflossing gelden van 1/96 deel van de oorspronkelijke kredietsom.

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!