033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Overzicht in uw financien is altijd een goed idee. Ondanks dit streven zien wij nog vaak dat er verschillende leningen naast ekaar lopen. Vaak een roodstand, credit card, postorderkrediet (bijv. Wehkamp) en een winkelpas (santander). Dit zijn weliswaar allemaal kleine maandbedragen maar opgeteld kom je op een behoorlijke maandlast uit, zeker als je de looptijd daarbij meeneemt. Je bestaande lening oversluiten geeft rust en overzicht. Daarbij ben je bijna altijd voordeliger uit. Lopende kredieten omzetten naar lagere maandlasten is daarom altijd een goed idee. U heeft beter overzicht in wat u betaald, wat uw saldo is en hoe lang u nog moet betalen. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Uiteraard houden wij u periodiek op de hoogte van de status van uw lening. Denk daarbij aan het aantal resterende termijnen en het nog terug te betalen bedrag. Gedurende de looptijd kan natuurlijk ook uw financiele situatie veranderen waardoor u binnen een ander risicoprofiel bij de bank kunt vallen, het is dan ook verstandig om dit soort veranderingen aan ons te melden. Het kan betekenen dat uw lening beter kan. Wij gaan dan binnen de mogelijkheden kijken of u wellicht voor een lagere rente of een lager maandbedrag in aanmerking kunt komen. Als het hiervoor nodig is dat wij voor u een lening aanvragen bij een andere bank krijgt u hiervan een nieuw leningvoorstel van ons aangeboden, uiteraard vrijblijvend. 

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw lening? Vraag dan een vrijblijvende krediet-offerte bij ons aan via het digitale aanvraagformulier.

Of bel met een van onze kredietspecialisten op 033-2534170. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!