033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Veel mensen hebben een lening. Waar er vroeger bijna altijd een doorlopend krediet werd afgesloten is inmiddels een persoonlijke lening veel populairder. Dat is niet zo gek, want een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd en een vast maandbedrag. Bovendien kan bij een persoonlijke lening tussentijds niet meer worden opgenomen. Zo weet je veel beter waar je aan toe bent. Dat was bij een doorlopend krediet wel anders. Omdat je bij een doorlopend krediet altijd weer kon opnemen wat er was afgelost betaalde je vaak veel langer aan het krediet dan oorspronkelijk gedacht. Hierdoor konden mensen in financiele problemen komen en dat is niet gewenst. Een persoonlijke lening kent veel verschillende vormen en looptijden. Uw lening overzetten in een andere vorm met andere rente 

 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Uw lening overzetten is redelijk eenvoudig. Wij gaan voor u een nieuwe lening afsluiten en vanuit deze nieuwe lening maken wij de restantschuld naar de oude lening over. Hiermee is deze afgelost en loopt uw lening bij ons verder onder verbeterde condities. Wij zien vaak dat er een persoonlijke lening loopt bij uw bank (bijv. Rabobank, ABN AMRO of ING Bank) maar dat deze aanmerkelijk beter zou kunnen. Dat vertaalt zich dan in een kortere looptijd, een lager maandbedrag en een lagere rente of soms zelf een combinatie van deze 3. 

Veel mensen weten niet dat als zij hun lening overzetten, dit veel voordeliger is. Dat zit zo: 

Vaak wordt er in eerste instantie aan de eigen bank gedacht bij het afsluiten van een lening en wordt niet verder gekeken of er misschien wel betere voorstellen mogelijk zijn. Zo kan het dus zijn dat u een dure Rabobank lening of een dure ING lening heeft met een rente van 7% terwijl dezelfde lening bij ons tegen tot wel 3% lager kan worden afgesloten! Wij werken alleen met grote en betrouwbare financieringsmaatschappijen die niets ander doen dan leningen verstrekken en daardoor veel goedkoper kunnen werken. Denkt u dat uw dure ABN AMRO lening beter kan? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. 

Via de site kunt u ook een lening aanvragen, klik op deze link voor het aanvraagformulier

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!