033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

U wilt uw Persoonlijke lening oversluiten? Als u langer dan een jaar geleden een persoonlijke lening heeft afgesloten was dat een verstandige keuze want u koos voor zekerheid. Tegen de toen laagste rente wist u dat u zekerheid had in looptijd en maandlasten. Zodoende wist u dat u een verantwoorde lening had. Maar inmiddels is de rente gedaald en heeft de tijd uw lening ingehaald. Inmiddels kunnen wij waarschijnlijk een beter leenvoorstel aanbieden. Een persoonlijke lening oversluiten kan tegenwoordig ook zonder kosten of boete. Dat betekent dat wij kosteloos uw persoonlijke lening kunnen omzetten of oversluiten. Indien nodig kunnen wij ook gelijk voor u bekijken of het nog mogelijk is over extra geld te kunnen beschikken. Zo sluit u een nieuwe persoonlijke lening af die weer helemaal aansluit bij de huidige rente en mogelijkheden en heeft u een lening die aansluit bij uw situatie en wensen. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Een persoonlijke lening oversluiten kan verstandig zijn in verschillende situaties. Bijvoorbeeld wanneer deze persoonlijke lening al een tijdje loopt en u heeft hiernaast nog andere kleine kredietjes die u zou willen oversluiten. Deze kleine kredieten zijn vaak duur en hebben een hoge rente. Het samenvoegen van kredieten kan daarom veel voordeel opleveren, niet alleen qua rente maar ook qua maandlasten. 

Een persoonlijke lening kent een vaste rente en looptijd. Omdat de rente de afgelopen jaren behoorlijk is gedaald kan het lonend zijn uw persoonlijke lening om te zetten naar lagere rente. Omdat er al een deel is afgelost in combinatie met deze lagere rente kunnen uw maandlasten waarschijnlijk omlaag of zou u weer een bedrag knnen opnemen. 

Indien u over extra geld wilt beschikken kan dit bij een Persoonlijke lening worden opgenomen zoals bij een Doorlopend krediet. Omdat er sprake is van vaste aflossing en vaste rente zal u de persoonlijke lening moeten oversluiten. In combinatie met lagere rente is dat natuurlijk goed nieuws want vanaf dat moment gelden er voor de totale lening gunstiger condities, ook voor het overgesloten leningdeel. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!