033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Een lening afsluiten voor een keuken valt onder woningverbetering. De rente voor een keukenfinanciering is dan ook aftrekbaar. Vaak wordt bij de keukenleverancier ook een mogelijkheid voor een keuken lening aangeboden maar dit is bijna altijd duurder dan een lening afsluiten bij Beterlenen. Er zijn veel verschillende looptijden en kredietvormen mogelijjk om een keuken te financieren. De meest gebruikte is de persoonlijke lening. Omdat een keuken een duurzame investering is (gemiddelde levensduur is 15 jaar of langer) kan ook de lening voor een keuken op een lange looptijd worden afgesloten. Dit is weer gunstig voor het maandbedrag van uw lening dat hierdoor zo laag mogelijk gehouden kan worden. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!U wilt vooral plezier hebben van uw nieuwe keuken en u niet druk hoeven maken over de financiele aspecten. Zou u nu wel die duurdere oven nemen of dat mooiere (maar duurdere) werkblad? Met een keukenlening op maat kunt u de keuken zo samenstellen zoals u dat wilt zonder concessies te hoeven doen waar u misschien later wel spijt van krijgt. 

Een keuken geeft extra comfort en is daarbij ook meestal een waardevermeerdering voor de woning. Ter indicatie: Als u een keuken aanschaft van € 20.000,- en u wil hiervoor een keukenlening afsluiten dan betaalt u maandelijks ongeveer € 200,- aan rente en aflossing gedurende 10 jaar. Hiervoor krijgt u nu extra comfort en na 10 jaar is door de woningstijging* en de meerwaarde van de keuken de investering nihil geweest. Een keukenlening wordt daarmee een comfortabele investering. 

 

Vraag nu een offerte aan voor een keukenlening

 

*woningstijging is geen garantie maar gebaseerd op een meerjarig gemiddelde over verschillende perioden van 10 jaar. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!