033 - 253 41 70
Vraag direct een offerte aan

Heeft u al een persoonlijke lening lopen en wilt u over extra bestedingsruimte beschikken? Dan kunt u niet standaard geld opnemen zoals bij een Doorlopend krediet. Maar u kunt eventueel wel een extra lening afsluiten of uw bestaande lening verhogen. Vooral als de rente nu lager is dan op uw lening kunt u hiermee zelfs minder gaan betalen. Het oversluiten of omzetten van een bestaande lening is tegenwoordig ook gratis, hierop is geen boete of beperking van toepassing. 

Vraag
hier uw
offerte
aan!Uw persoonlijke lening oversluiten is vaak voordeliger dan een extra lening erbij nemen. Dit omdat de rente op een hogere lening lager is dan op een kleine lening. Zo kan het dus vorkomen dat u 2 jaar geleden een lening afsloot van € 20.000,- met een rente van 5% waar u nu al € 4.000,- heeft afgelost. Dit is niet meer op te nemen. Als u nu over € 6.000,- zou willen beschikken en hiervoor een extra lening afsluit kan de rente oplopen tot 9%. U zou dan een lening van € 16.000,- (5%) hebben en een lening van € 6.000,- (9%). Terwijl het veel beter kan als u hier 1 lening van maakt. 

 

Als u een nieuwe lening van € 22.000,- afsluit enj daarbij de oude lening oversluit heeft u ook het gewenste bedrag in handen maar is uw rente over de gehele lening slechts 4,3%. Uw lening oversluiten is dus eigenlijk altijd voordeliger. Daarnaast heeft u een veel beter overzicht omdat u 1 vaste maandlast betaalt. 

Vraag nu naar de mogelijkheden om ook uw lening over te sluiten, klik hier voor een vrijblijvende offerte. 

Hoeveel kan ik lenen?

,- per maand

,- per maand
,- per maand

U kunt maximaal
 
34.500
,-

lenen.

Vraag direct uw offerte aan!